Zonvakantie in December

In de zomervakantie weggaan is bij veel mensen populair. Je bent immers vrij en gaat er graag tussenuit. En dus boek je een vakantie naar Spanje, Turkije of enig ander zonnig land en geniet je van de zon, de zee en het strand. Waarom alleen een zonvakantie boeken voor in de zomer? Wil je niet ook van de zon genieten als de zon in Nederland al lang en breed is verdwenen? Een zonvakantie in december is de oplossing! Heerlijk genieten van zomerse temperaturen, terwijl de sneeuwvlokken uit de lucht dwarrelen in Nederland.

De maand december staat bekend om koude temperaturen, grauwe lucht en wellicht ook flink wat sneeuw. De feestdagen maken het nog een beetje goed. Wil je echt alles ontvluchten en heerlijk genieten van de zon, dan is een zonvakantie in december natuurlijk ideaal. Je ontvlucht de gure winden in Nederland en verschanst je achter zon, cocktails en heerlijke lekkernijen op diverse winterzon bestemmingen. Nummer één daarbij zijn Curaçao en de Canarische Eilanden.

Een zonvakantie naar Curaçao

Bij de meeste mensen staat Curaçao bekend als de ultieme zonvakantie. Zon, zee en strand komen samen en op parelwitte zandstranden, adembenemende duiklocaties en een kleurrijk straatbeeld is van alles te zien. Een zonvakantie naar Curaçao betekent ongeveer negen uur vliegen naar het paradijs van je dromen. Wuivende palmbomen begroeten je zodra je voet aan land zet. Het eiland heeft meer dan 35 stranden: genieten van de zon is dus prioriteit nummer één! Handig: op Curaçao wordt er Nederlands gesproken. Zo hoef je dus niet moeilijk te doen met andere talen en kun je gewoon in je eigen taal uit de voeten. In restaurants, maar ook ’s nachts in de vele nachtclubs is dat wel zo prettig.

Het eiland kent hoge temperaturen. Het exotische eiland ligt middenin de tropen, waardoor het gemiddeld 28 graden is. En dat het hele jaar door! Dit maakt Curaçao dan ook een ideale zonvakantie in december. Een zonvakantie Curaçao boeken doe je voordelig bij last-minute-vakantie.be. Hier vind je de beste deals, die je met elkaar kunt vergelijken voor een goedkope zonvakantie in december!

Overwinteren op de Canarische Eilanden

Naast Curaçao zijn ook de Canarische Eilanden zeker een bezoekje waard tijdens de wintermaanden in Nederland. De Canarische Eilanden bestaan uit dertien verschillende eilanden, waardoor je vakantie heel divers is. De grootste eilanden zijn El Hierro, Fuerteventura, Gran Canaria, Lanzarote en Tenerife. Door de ligging kennen de Canarische Eilanden een subtropisch klimaat, waardoor het zowel in de zomer als in de winter ideaal vertoeven is op de eilanden.

De winter doorbrengen op de Canarische Eilanden betekent meer dan genieten van zon, zee en strand. De goudkleurige stranden hebben zeker hun aantrekkingskracht, maar de eilanden staan bekend om veel meer. De vulkanische oorsprong zorgt ervoor dat er veel lavavelden, krateropeningen en vulkaankegels te vinden zijn. Het nationale park, de kleine dorpjes en de grotten maken van jouw vakantie een natuurlijk tripje. Wil je lekker dichtbij genieten van de zon, terwijl die in Nederland allang onder is gegaan? Overwinteren Canarische Eilanden!

Meteen vergelijken

Curaçao en de Canarische Eilanden zijn de meest bekende zonvakantie bestemmingen in december. Natuurlijk vind je bij last-minute-vakantie.be nog veel meer winterzon bestemmingen, zodat je lekker dicht bij huis kunt blijven of juist de nodige kilometers maakt om het land van je dromen te bezoeken. Voordat je gaat boeken, is het altijd verstandig je keuzes met elkaar te vergelijken. Zo zie je in een oogopslag welke reisaanbieder het goedkoopste is en betaal je nooit teveel. Op last-minute-vakantie.be kun je dus snel en voordelig naar de zon tijdens de wintermaanden. Bekijk direct het aanbod en boek snel!

Related Posts