Wat is Ultra All-inclusive

Jezelf 24 uur per dag laten verwennen, genietend van de volle zon, nippend van je cocktail op een luxe strandbedje. Het klinkt hemels, en dat is het ook! Een super de luxe zonvakantie die alles in huis heeft om jouw voor een paar weken tot rust te laten komen. Een plek waar je niet zelf alles dient te regelen, maar de plek waar alles vóór jou wordt geregeld. Een ultra all inclusive vakantie is dan waar het allemaal begint. Een zonvakantie die net een stapje verder gaat dan een gewone all inclusive vakantie. Maar wat is ultra all inclusive nu precies en wat kun je verwachten tijdens het boeken van je vakantie ultra all inclusive Turkije?

De term all inclusive is bij de meeste vakantiegangers wel bekend. Vrijwel iedereen heeft wel eens een all inclusive vakantie geboekt in het zonnige Turkije. Dat land is immers dé plek om jouw vakantie op en top te vieren, enkel denkend aan het tijdig insmeren van je lichaam en regelmatig genieten van een versnapering. Eten en drinken zonder dat je ergens op hoeft te letten. Toch niet helemaal waar, want niet elk drankje is zomaar gratis af te halen en niet elke faciliteit biedt je gratis toegang. Een vakantie ultra all inclusive geeft je meer. Zo wordt zo’n zonvakantie Turkije helemaal leuk om te boeken!

Het verschil tussen all inclusive en ultra all inclusive

All inclusive betekent letterlijk ‘alles inclusief’. Bij een all inclusive vakantie is vrijwel alles inbegrepen. Je kunt genieten van een gevarieerd ontbijt, een smakelijke lunch en een uitgebreid diner. In de meeste resorts wordt dit aangeboden in buffetvorm en ga je met je bordje langs de uitgestalde gerechten. Opscheppen kan zo vaak als je maar wilt. Tussendoor kun je nog genieten van diverse versnaperingen, zoals fruit en ijs, om de trek te stillen. Wat betreft drank zit je ook wel goed. Frisdrank, bier en wijn horen bij de formule, evenals koffie en thee. In de avonduren kun je meestal ook nog wat sterke drank krijgen, in de vorm van lokale dranken. 

Ultra all inclusive resorts bieden nóg meer, soms zelfs heel wat meer. Ultra doet je vermoeden dat het nog meer is dan alles inclusief. En vaak is dat ook zo. Wat krijg je bij ultra inclusive, dat niet inbegrepen zit bij all inclusive? De bijzondere snacks, drankjes en faciliteiten. Een ultra all inclusive resort beschikt niet enkel over een buffetrestaurant, maar biedt vaak ook een à-la-carte restaurant. Meer keuze dus! Lekkere tussendoortjes, zoals snacks, ijsjes en lokale specialiteiten, vers geperste vruchtendranken en internationale alcoholische dranken behoren vaak allemaal tot het aanbod. 

Naast eten en drinken vind je bij ultra all inclusive ook andere faciliteiten, die je verblijf nog aangenamer maken. Denk hierbij aan voorzieningen op het gebied van welness, zoals een spa en massagesalon, of aan een bioscoop, discotheek of sportvoorzieningen. Dat is pas echt volop genieten!

Jouw ultra all inclusive vakantie boeken

De formule en alles wat hierbij hoort kan nogal eens verschillen per resort. Om teleurstelling te voorkomen en zeker te weten dat wat je allemaal krijgt op je vakantie, is het verstandig om de inhoud van de ultra all inclusive formule even te controleren. Goed voorbereid op vakantie gaan is immers het halve werk!
Een ultra all inclusive vakantie boeken doe je in de meeste gevallen in Turkije. Niet voor niets staat dit warme land bekend om de luxueuze hotels en uitgebreide formules. Aan de Turkse Riviera is één van de meest populaire bestemmingen voor toeristen, die loopt van Marmaris tot Antalya en Alanya. Bij last-minute-vakantie.be vergelijk je vele bestemmingen met elkaar en vind je altijd de goedkoopste bestemming, zoals een zonvakantie Antalya. Een ultra all inclusive vakantie boek je snel, goedkoop en slim bij last-minute-vakantie.be.

Related Posts