Winterzon bestemmingen

Wie houdt er niet van een zonnetje? In de vakantie trekken we er massaal op uit om de zon te begroeten en warme oorden te bezoeken. Na enkele weken komen we weer thuis en staat ons een onaangename verrassing te wachten: ook in Nederland is het weer omgedraaid en regent het volop. De zomermaanden zijn voorbij. Wil je ook in de koude wintermaanden ontsnappen aan het weer in Nederland, dan zijn er talloze winterzon bestemmingen waar je naartoe kunt vluchten om toch dat laatste zonnetje mee te pakken!

Een winterzon vakantie boek je natuurlijk omdat je graag nog eenmaal van de zon wilt genieten. En dat kan immers niet in Nederland. De temperaturen worden kouder en wellicht valt er zelfs al sneeuw. Waarom dan niet kiezen voor een winterzon vakantie in een land naar keuze? Er zijn volop winterzon bestemmingen in december, zodat je de kou nog even uitstelt. last-minute-vakantie.be geeft jou alvast een sneak peak en vertelt je alles over de beste winterzon bestemmingen.

De beste winterzon bestemmingen

Goedkope winterzon bestemmingen zijn er volop. Of je nu binnen of buiten Europa op stap wilt, de leukste deals kun je eenvoudig met elkaar vergelijken. Zo vind je niet alleen de beste winterzon bestemmingen, maar ook de beste prijs om op vakantie te gaan.

  1. Dubai

De absolute topper op het gebied van een vakantie naar de winterzon, is Dubai. Hier zijn alle ingrediënten aanwezig voor een zonvakantie december. Hoge temperaturen, een stralend zonnetje, uitgestrekte zandstranden, de meest luxe hotels en diverse eetgelegenheden waar je heerlijk kunt genieten. Kortom: een aanrader. Enig nadeel is wel dat Dubai erg populair is als winterzon vakantie, waardoor de prijzen wellicht wat hoger liggen.

  1. Egypte

Wil je echt hoge temperaturen, dan is de oostkust van Egypte jouw bestemming. Temperaturen schommelen tussen de 23 en 27 graden, waardoor je heerlijk kunt vertoeven in het land. Ga eens in de Rode Zee duiken en bezoek de vele culturele bezienswaardigheden waar het land bekend om staat.

  1. Canarische Eilanden

Lekker dichtbij en heerlijk warm: een zonvakantie naar de Canarische Eilanden betekent optimaal genieten. De winter is wat milder dan elders in Europa, de tickets zijn niet duur en de temperatuur ligt rond de 22 graden. Op een steenworp afstand ontsnappen aan de winter in Nederland? Zonvakantie Canarische Eilanden! Het gebied bestaat uit veel verschillende eilanden, waardoor je ruime keuze hebt uit uitgestrekte goudgele stranden en uitgaansgelegenheden. Nummer één zonbestemming is hierbij Tenerife. Een zonvakantie naar Tenerife betekent bezoekjes brengen aan de hoge vulkaan in het midden, het nationale park en de vele badplaatsen, zoals Costa Adeje en Playa de las Américas. Bij last-minute-vakantie.be vind je de beste zonvakantie Tenerife.

  1. Gambia

Echte zon krijg je alleen in Gambia. Het land kent een droog klimaat, waardoor de temperaturen in de wintermaanden rond de 33 graden Celsius liggen. Het kleine land in Afrika staat bekend om een tropische natuur met veel diersoorten. Ook de oude slavenhuizen langs de rivier zijn een bezoekje waard. De vele zwem- en strandgelegenheden maken van jouw Gambia zonvakantie zeker een reis om nooit te vergeten. Enig nadeel is wel dat de prijzen wat hoger liggen als je een beetje luxe wilt.

  1. Spanje

Spanje is wellicht niet je eerste keuze als je denkt aan winterzon bestemmingen. Toch is het land ideaal. Wat Spanje juist zo interessant maakt in de wintermaanden, is dat het lekker dichtbij is. Binnen een paar uurtjes ben je op bestemming, waardoor je dus goedkoop op vakantie kunt gaan. De Costa Blanca en de Costa del Sol zijn ideaal als je ook nog wat zon wilt meepakken in de wintermaanden. De temperatuur ligt hier dan rond de 19 graden Celsius.

Wil jij naar de zon tijdens de wintermaanden in Nederland, dan zijn bovenstaande bestemmingen zeker het bekijken waard. Vergelijk online de beste deals met elkaar en boek jouw vakantie zo goedkoop mogelijk!

Related Posts