Zonvakantie met een baby

Lekker op vakantie naar de zon, wie zou daar nee tegen zeggen? Toch lijkt een zonvakantie niet altijd even eenvoudig, bijvoorbeeld als je een baby hebt. Als je voor het eerst op vakantie gaat met je baby, dan is dat een hele uitdaging. Waar ga je naartoe en hoe ga je daarheen? Op welke dingen moet je allemaal letten als je een zonvakantie met je baby boekt?

Op vakantie gaan met een baby is minder lastig dan je denkt. Door alle hectiek is er waarschijnlijk veel veranderd in je leven. Een relaxte zonvakantie is dan ideaal en geeft je een moment om bij te komen. Ga je met een baby op vakantie, dan zijn er enkele dingen waar je op moet letten. Een baby is wat kwetsbaarder dan kinderen van oudere leeftijd.

Vermijd de volle zon

Een zonvakantie met je baby is natuurlijk heerlijk, maar pas wel op dat je niet in de volle zon gaat zitten. Teveel zon is niet goed voor een baby. Een verbranding is voor jou al niet fijn, maar bij een baby kan dit leiden tot blijvende schade. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Zorg ervoor dat je midden op de dag niet in de volle zon gaat zitten en smeer je kleine dreumes goed in met een hoge factor zonnebrand. In het water verbrand je vaak sneller. Belangrijk is dan om je baby in het zwembad aan te kleden met een (wit) T-shirt, zodat hij of zij extra beschermd is. Ook de warmte is niet altijd even goed voor je baby. Een leuke vakantie met je baby betekent ook genoeg koelte opzoeken.

Een babyvakantie naar Menorca

De meeste reisorganisaties zijn goed voorbereid op gezinnen met een baby. Je vindt dan ook talloze zonvakanties voor jou en je baby. Zo kun je op vakantie met een baby van een jaar, maar zijn er ook genoeg bestemmingen voor een vakantie met een baby van zes maanden. Een ideale vakantiebestemming is Menorca. Een vakantie Menorca met baby is ideaal. Menorca wordt ook wel het buggyeiland genoemd, omdat het vliegtuig vol staat met buggy’s. Een teken dus dat het een ideale babyvakantiebestemming is!

Menorca kenmerkt zich door een prachtige natuur, mooi blauw zeewater en lange zandstranden. Je baby vindt het hier heerlijk! Ook zijn de vele accommodaties gericht op een zonvakantie met kinderen. Dit geef je bij je boeking al aan, zodat alles gereed staat op je kamer bij aankomst. Speciale wensen kunnen aangegeven worden. Zo ben je op alles voorbereid. Ben je altijd huiverig met een baby in het vliegtuig? De vliegtijd naar Menorca bedraagt slechts twee uurtje, waardoor je binnen no time weer uit de lucht bent.

All inclusive met je baby

Zorgeloos genieten en echt helemaal bijkomen van je drukke leventje? Dan is een all inclusive zonvakantie natuurlijk ideaal. Ook bij een all inclusive zonvakantie is het mogelijk om met een baby te komen. All inclusive resorts zijn doorgaans de beste keuze voor een vakantie met kinderen of een baby. De accommodaties zijn zeer kindvriendelijk. Er is genoeg eten, de kamers zijn netjes en verzorgd en bij de meeste complexen zijn ook leuke shows en een animatieteam aanwezig. Zo kun je onbezorgd op vakantie genieten, terwijl je baby de leukste dingen te doen heeft.

Mooie zonvakanties en all inclusive aanbiedingen vind je bij last-minute-vakantie.be. Al jouw favoriete bestemmingen op een rij, waardoor je snel de beste vakantie vindt. Vergelijk verschillende zonvakanties met baby met elkaar en vind altijd de goedkoopste optie. Zo wordt het boeken van een vakantie met je baby nog makkelijker, sneller en leuker!

Related Posts