All-inclusive Mallorca

Mallorca, het eiland waar je jouw mooiste dromen waar kunt maken, onder de stralende zon. Goudgele stranden zorgen voor een bijzonder uitzicht bij dag, waarbij de vele clubs en discotheken de nacht overnemen. Mallorca is een eiland waar je tot diep in de nacht kunt genieten, om vervolgens de volgende ochtend weer volop cultuur te kunnen snuiven. En dat doe je in stijl. Waar Turkije normaal gesproken hét land is voor een all inclusive vakantie, vind je ook in Mallorca schitterende all inclusive resorts, die je stoutste dromen waarmaken. En dat met de welbekende all inclusive formule, die de meesten wel kennen en al eens meegemaakt hebben.

Heerlijk, zo’n weekje naar de zon! Als je echt wilt genieten van de zon, dan is vakantie-eiland Mallorca the place to be. All inclusive in Mallorca betekent op je wenken bediend worden door gezellige obers die graag een praatje met je maken. Genieten op een plek waar de zon hoog aan de hemel staat en waar de Spaanse bevolking je met een glimlach begroet, wie wil dat niet? Mallorca, het eiland waar dromen uitkomen!

Op vakantie in Mallorca

Wat je in Mallorca nog meer kunt doen, behalve op je wenken bediend worden in je all inclusive hotel in Mallorca? Het eiland staat niet alleen bekend om zijn mooie stranden en bruisende nachtleven, ook de vele culturele plekjes en natuurgebieden zijn een bezoekje waard. Mallorca bezienswaardigheden zijn er dan ook volop. De zee is een groot domein waar je van allerlei activiteiten kunt genieten. Bekende badplaatsen in Mallorca zijn Majorca, Playa de Mallorca en Palma Nova. Hier leg je eenvoudig je handdoekje neer op het strand en krijg je die gewenste zongebruinde kleur.

Mallorca is een mooi bergachtig gebied met veel groen, waardoor je heerlijk kunt fietsen op Mallorca. Tijdens een wandeling zie ook de verschillende dier- en plantsoorten. Een absolute trekpleister is Valldemossa, een mooi bergdorpje in het noordwesten van Mallorca. Het gebied is rijk aan amandelbomen, olijfbomen en andere vegetatie en dus ontzettend geschikt voor wandelaars. Ook voor jongeren is Mallorca een ideale vakantiebestemming. Het eiland herbergt de meest exclusieve discotheken, gezellige bars en kroegjes, waardoor je tot in de late uurtjes kunt doorgaan.

All inclusive in Mallorca

All inclusive in Mallorca is wellicht niet zo bekend bij velen. Als je aan all inclusive denkt, schiet waarschijnlijk als eerste Turkije in je hoofd. Toch heeft Mallorca ook talloze all inclusive aanbiedingen die je laten genieten. De bekende all inclusive formule wordt in een nieuw jasje gegoten in Mallorca. Een Spaans jasje, welteverstaan. In plaats van Turkse invloeden, krijg je nu te maken met de Spaanse cultuur. Heerlijke tapas, ovenschotels van paella en natuurlijk de vele Spaanse wijnen maken jouw vakantie in Mallorca compleet.

In Mallorca kan de temperatuur in de zomermaanden oplopen tot boven de 30 graden Celsius. In het binnenland is het droog en warm, aan de kust zorgt een zachte zeewind voor de nodige verkoeling. Wil je liever iets minder zon, dan kun je het beste een all inclusive vakantie naar Mallorca boeken in de maanden september en oktober. De temperatuur ligt dan rond de 25 graden.

Ben je op zoek naar aanbiedingen voor Mallorca, dan biedt last-minute-vakantie.be je de allerbeste deals. Verschillende reisorganisaties laten op verzoek van jouw wensen de beste Mallorca deals zien voor een all inclusive zonvakantie. Je kunt ze eenvoudig met elkaar vergelijken voor de beste prijsgarantie, maar ook vind je talloze reviews en tips om jouw vakantie nóg leuker te maken. Een zonvakantie Mallorca is de ultieme vakantie om even weg te zijn en de zon te begroeten!

Related Posts